Werken bij

Vacature lid Raad van commissarissen bij Ebony Thuiszorg

Voor de Raad van Commissarissen van onze jonge organisatie, zijn wij op zoek naar 2 kandidaten met kennis en ervaring binnen de thuiszorg, bij voorkeur een ouderen. Het gezochte lid van de Raad van commissarissen heeft een inhoudelijke visie die aansluit bij de visie van onze organisatie.

Zij/hij heeft kennis van zorginhoudelijke en ontwikkelingen en kan die met ons vertalen naar een kwalitatief en innovatief toekomstig zorgaanbod voor onze cliënten. Daarnaast ziet zij/hij kritisch toe op de methodiek, kwaliteit, resultaten en tevredenheid van de breide zorgverlening.

Raad van commissarissen leden zijn gesprekspartner voor de Directie en het team methodiek, kwaliteit en deskundigheid. Wenselijke competenties: Initiatief, visie, verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid, kwaliteitsgerichtheid.

Samenstelling Onze Raad van Commissarissen bestaat op dit moment uit 1 lid. Wij zijn graag op zoek naar 2 leden. De 2 leden moeten ruime ervaring hebben in bestuur, governance en finance en de gemeente en zorgverzekeringsmarkt maar ook ervaring hebben met juridische expertise en visie om samen onze zorg verder te innoveren en verbeteren. We streven naar een Raad van commissarissen samenstelling die een afspiegeling is van de samenleving.

Tijdsinvestering De Raad van Commissarissen vergadert vier maal per jaar met de directie. Deze vergaderingen vinden doorgaans plaats op kantoor aan de Laan van Wateringse Veld 330 te Den Haag.

Bezoldiging De leden van de Raad van Commissarissen krijgen een vergoeding passend bij de omvang, inhoud, intensiteit en verantwoordelijkheid van het werk binnen de geldende richtlijnen van de WNT.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met JEREMIE BGUI, directeur, telefoon 06-11197729 of via de mail: Jeremie@ebonythuiszorg.nl

Je reactie ontvangen wij ook graag via de algemeen mail adres: info@ebonythuiszorg.nl

Over ons

Uw welzijn is onze zorg  

“Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving”

  EBONY THUISZORG  …