Ouderenzorg Den Haag

Ouderenzorg Den Haag

Op het gebied van ouderenzorg in Den Haag kunt u zich nooit een betere partner wensen dan onze organisatie. Behalve dat we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van ouderenzorg in Den Haag gelden we ook als specialist in thuiszorg in Den Haag.

 

Neem contact op

 

 

Als specialist in ouderenzorg in Den Haag zijn we professioneel en zeer flexibel

 

Waarom het een prima idee is om voor ons als specialist in ouderenzorg in Den Haag te kiezen? Heel simpel; in ons treft u een zeer professionele en uiterst flexibele organisatie. Onze kernwaarden zijn zeer helder en spreken iedereen die op zoek is naar ouderenzorg in Den Haag echt aan. Dit zijn namelijk slagvaardigheid, mobiliteit, flexibiliteit en klantgedrevenheid. Onze medewerkers en zeker onze verpleegkundigen zijn allemaal specialisten en zijn als geen ander in staat om steeds de beste ouderenzorg in Den Haag aan te bieden. 

 

 

Ouderenzorg Den Haag

 

 

We kunnen iedereen precies die zorg aanbieden die op dat moment gewenst is

 

Onze organisatie is multicultureel gericht. Op die manier kunnen we dus iedereen precies de zorg bieden die gewenst is. We leveren in alle gevallen duurzame, kwalitatieve thuiszorg. Dat doen we in de regio Den Haag en ook in de regio Amsterdam. Ons team van specialisten is absoluut gespecialiseerd in het stellen van indicaties en herindicaties. Dit doen we voor zowel onze PGB klanten als voor thuiszorgorganisaties en de zorg in natura (ZIN).

 

Aanmelden

 

 

Ook voor palliatieve zorg en 24 uurs zorg en nachtzorg

 

Op ons als specialist in ouderenzorg in Den Haag doet u nooit tevergeefs een beroep. Zo kunnen wij u breed van dienst zijn als het om verlenen van zorg gaat in de vorm van wijkverpleging PV en VP gerealiseerde verpleging thuis. We nemen deel aan het project Zorg Veilig Thuis, bieden begeleiding en zijn al eveneens uw partner als het gaat om het bieden van huishoudelijke zorg. Ook voor particuliere thuiszorg kunt u gerust bij ons aankloppen. 

 

Op het gebied van zorg voor mensen die dementeren en voor casemanagement zijn we ook al in te schakelen, zoals we u ook persoonlijke verzorging aan kunnen bieden. Datzelfde geldt voor het aanbieden van palliatieve zorg en 24 uurs zorg en nachtzorg. U ziet al; als specialist in ouderenzorg in Den Haag zijn we bijzonder veelzijdig. Kiest u voor ons, dan krijgt u altijd te maken met specialisten en mensen met nog echt hart voor de zorg. Wat de zorg dan ook precies is. Wij staan altijd voor u klaar voor het bieden van de beste zorg!

 

Contact opnemen

Over ons

Uw welzijn is onze zorg  

“Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving”

  EBONY THUISZORG  …