Wijkverpleegkundige Den Haag

Wijkverpleegkundige Den Haag

Als de beste wijkverpleegkundige van Den Haag kunnen wij u altijd precies die zorg bieden die op dat moment noodzakelijk is. In ons treft u een wijkverpleegkundige in Den Haag die bekend staan als zeer professioneel en uitermate flexibel. U krijgt als u kiest voor ons als wijkverpleegkundige in Den Haag altijd te maken met mensen met hart en passie voor de zorg. En dat is toch ook precies wat u zoekt?

 

Neem contact op

 

 

We zijn een multiculturele organisatie en bieden iedereen de zorg die op dat moment noodzakelijk is

 

Onze organisatie is zeer multicultureel gericht. Dat maakt ons als wijkverpleegkundige in Den Haag bijzonder toegankelijk. Wij bieden iedereen zorg en iedereen is dan ook bij ons welkom. Bij alles wat we doen proberen we slagvaardig te zijn, staan we voor mobiliteit, flexibiliteit en vallen onze medewerkers op door hun sterke klantgedrevenheid. Onze medewerkers en verpleegkundigen zijn van alle markten thuis en zijn allemaal specialisten in het werk dat ze ook voor u doen. Wat wij als wijkverpleegkundige en specialist in thuiszorg in Den Haag doen is het aanbieden van duurzame en altijd kwalitatieve thuiszorg. Dit doen we zowel in de regio Den Haag als in de regio Amsterdam. 

 

 

Wijkverpleegkundige Den Haag

 

 

Op ons als wijkverpleegkundige in Den Haag kunt u altijd rekenen

 

Op ons als wijkverpleegkundige in Den Haag kunt u altijd rekenen. Behalve dat we zeer breed inzetbaar zijn, gelden we toch wel als specialisten als het gaat om het opstellen van indicaties en herindicaties. Dat doen we voor thuiszorgorganisaties met betrekking tot de zorg in natura en voor thuiszorgorganisaties. Het voert veel te ver om al onze diensten als wijkverpleegkundige in Den Haag te benoemen. Toch lichten we graag een tipje van de sluier op. Op die manier krijgt u namelijk een goed beeld van de diensten die we ook u aan kunnen bieden. 

 

Aanmelden

 

 

We nemen eveneens deel aan het project Zorg Veilig Thuis

 

We zijn bijvoorbeeld specialist in uitsluitingscriteria en doen mee aan het project Zorg Veilig Thuis. We bieden de beste begeleiding en bieden eveneens huishoudelijke zorg en particuliere thuiszorg. We bieden zorg aan mensen die lijden aan dementie en doen aan casemanagement, we bieden persoonlijke verzorging en bieden ook al palliatieve zorg en 24 uurs zorg en nachtzorg. Tenslotte gelden we ook als een specialist in wijkverpleging PV en VP gespecialiseerde verpleging thuis. Daarmee laten we zien van zo goed als alle markten thuis te zijn. 

 

Contact opnemen

Over ons

Uw welzijn is onze zorg  

“Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving”

  EBONY THUISZORG  …