Thuiszorg Den Haag

Thuiszorg Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte organisatie voor thuiszorg in Den Haag, dan bent u bij ons aan het beste adres. Zoveel is ondertussen wel duidelijk. Behalve als specialist in thuiszorg in Den Haag, zijn we ook al een specialist op het gebied van ouderenzorg in Den Haag en zijn we ook al graag uw wijkverpleegkundige in Den Haag. Met ons kunt u dus alle kanten op en stuit u vooral op een zeer veelzijdige organisatie die echt iedereen de zorg kan bieden die noodzakelijk is.

 

Neem contact op

 

 

Thuiszorg Den Haag; een professionele en flexibele organisatie

 

Kiest u voor ons als specialist in thuiszorg in Den Haag, dan krijgt u te maken met een zeer professionele en flexibele organisatie. Onze kernwaarden? Dat zijn onder meer slagvaardigheid, mobiliteit, flexibiliteit en klantgedrevenheid van onze gespecialiseerde medewerkers. Bij ons krijgt u altijd te maken met verpleegkundigen die echt specialisten genoemd mogen worden.

 

 

Thuiszorg Den Haag

 

 

We zijn multicultureel gericht

 

Bij onze werkzaamheden zijn we multicultureel gericht. Dat betekent dat onze zorg echt voor iedereen toegankelijk en beschikbaar is. Wij durven zonder dralen te stellen dat we borg staan voor kwalitatieve thuiszorg. En dat in zowel de regio’s Amsterdam en de regio’s Den Haag en omgeving. Als team van de thuiszorg in Den Haag zijn we absoluut gespecialiseerd in het stellen van indicaties en het doen van herindicaties. Dit voor zowel PGB klanten als voor thuiszorgorganisaties met betrekking tot de zorg in natura, ook wel ZIN genoemd. 

 

Aanmelden

 

 

Wij kunnen iedereen de zorg bieden die noodzakelijk is

 

Wij kunnen u als specialist in thuiszorg echt ontzettend veel bieden. Zo bieden we wijkverpleging PV en VP gespecialiseerde verpleging thuis en doen we aan indicatiestelling ZIN en PGB. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg en PTZ, zoals we u ook 24 uurs zorg en nachtzorg kunnen bieden. We kunnen u persoonlijke verzorging aanbieden en staan ook voor de beste dementiezorg en casemanagement. Ook voor particuliere thuiszorg, huishoudelijke zorg en begeleiding kunt u altijd bij ons aankloppen.

 

We bewijzen een zeer veelzijdige organisatie te zijn

 

Daarmee zijn nog altijd niet alle diensten die wij als specialist in thuiszorg in Den Haag kunnen bieden benoemd. We bieden namelijk ook alleen de beste en meest professionele begeleiding, werken mee aan het project Zorg Veilig Thuis en zijn al eveneens gespecialiseerd in uitsluitingscriteria. Daarmee bewijzen we elke dag opnieuw een zeer veelzijdige organisatie te zijn. Gaat u ook gebruikmaken van een van onze zorgdiensten?

 

Contact opnemen

Over ons

Uw welzijn is onze zorg  

“Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving”

  EBONY THUISZORG  …