Over ons

wie zijn wij?

Wat maakt EBONY-Thuiszorg zo anders?

 

EBONY-Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie, zoals de naam Ebony betekent “een sterke donker hout van de ebbenhout boom” is multicultureel gericht en toegankelijk voor iedereen en levert duurzaam kwalitatieve thuiszorg in Den Haag en omstreken. Voor de indicatiestelling voor ZIN en PGB aanvraag en voor Palliatieve Terminale zorg werken wij in regio Amsterdam en omstreken. Bij Ebony thuiszorg levert de gespecialiseerde verpleegkundige antroposofische zorg.

Ebony-thuiszorg biedt wat meer dan de anderen. Wij werken kleinschalig en vaste teams daardoor kennen wij onze cliënten en medewerkers goed.

 

Wij houden rekening met de wensen en autonomie van onze cliënten. Daarnaast zijn wij sterk gefocust op de zelfredzaamheid van de cliënten. Wij werken meestal met een vast team van deskundige zorgverleners bij cliënten en bieden tevens EEN op EEN zorg waar dit nodig is.Wij bemiddelen voor zorgverleners die het verschil willen maken. Dit zijn enkele voorbeelden waardoor wij onderscheidend zijn ten opzicht van andere concurrenten.

 

Wij houden tenslotte rekening met wat onze medewerkers willen en het is tevens erg belangrijk dat ze tevreden zijn. Alle personeel zowel kantoormedewerkers als verzorgende en verpleegkundige kennen elkaar en wij weten hierdoor wat wij van elkaar kunnen verwachten. En dat is de kracht van EBONY-Thuiszorg.

Over ons

Uw welzijn is onze zorg  

“Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving”

  EBONY THUISZORG  …